Magyar Birkózás.hu

független közösség portál

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
birkózás_960x300_0
birkózás_960x300_4

Versenyek - külföld

Lőrincz Viktor bronzérmes az Eb záró napján

E-mail Nyomtatás

Európa-bajnokság, Belgrád. 6. versenynap: kötöttfogás 66, 74, 84 kg. Csak Lőrincz Viktor kezdett – bravúros – győzelemmel, aztán ő is kikapott a bolgár világbajnoktól, végül a vigaszágra került. Onnan verekedte el magát a bronzmérkőzésig, amelyet az észt Eerik Aps ellen három menetben mrgnyert. Az Eb kommunikációs csődbe jutott, több mint egy napig nem működött az eredményközlő rendszere. Közöljük a kötöttfogású Eb teljes végeredményét.

Bővebben...

Módos Péter ezüstérmes, Deák-Bárdos ötödik

E-mail Nyomtatás

Európa-bajnokság, Belgrád. 5. versenynap: kötöttfogás 55, 60, 96, 120 kg.

Furcsa döntőt vívott Módos Péter az azeri Elcsin Alijevvel. Már csak két másodperc hiányzott a harmadik menetben, hogy versenyzőnk kivédekezze a térdelő helyzetet, amikor az azeriek challenge-et kértek szabálytalan menekülésre. És a bírók a javukra döntöttek!

Bővebben...

Módos Péter ezüstérmes, Deák-Bárdos Mihály bronzért birkózhat!

E-mail Nyomtatás

Európa-bajnokság, Belgrád. 5. versenynap: kötöttfogás 55, 60, 96, 120 kg. Furcsa döntőt vívott Módos Péter az azeri Elcsin Alijevvel. Már csak két másodperc hiányzott a harmadik menetben, hogy versenyzőnk kivédekezze a térdelő helyzetet, amikor az azeriek challenge-et kértek szabálytalan menekülésre. És a bírók a javukra döntöttek!... Deák-Bárdos Mihály az elődöntőben kikapott a török Kayaalptól, és bronzért birkózhat. Rizmajer György kikapott a vigaszágon.

Bővebben...

Fantasztikusan szerepelt a szabadfogású válogatott

E-mail Nyomtatás

Közel 30 éve nem volt rá példa, hogy a magyar szabadfogású válogatott ilyen csodálatos eredménnyel zárjon! A Belgrádi Európa bajnokságon három érmet szereztek a mieink:

Ligeti Dániel ezüstérmes

Hatos Gábor bronzérmes

Wöller Gergő bronzérmes

 

Gratulálunk a versenyzőknek, Gulyás Istvánnak - a szabadfogásúak kapitányának - és a szakmai stábnak!

***

Veréb Istvánnak ezúton is jobbulást és gyors felépülést kívánunk!

Sorsoltak a kötöttfogású rajtra

E-mail Nyomtatás

Európa-bajnokság, Belgrád. 5. versenynap: kötöttfogás 55, 60, 96, 120 kg. A négy súlycsoportban 93 versenyző lép szőnyegre, köztük három magyar. Mindhárman selejtezővel kezdik. Módos Péter a szerb Gazdaggal találkozik, majd bolgár vagy olasz ellenfél jön. Rizmajer György a finn Kallio ellen kezd, és horvát vagy örmény ellen folytathatja. Deák-Bárdos Mihály elsőre a svéd Bengtssont kapta, utána olasz ellenfél következhet.

Bővebben...

1. oldal / 4

You are here B L O G címlap Versenyek - külföld