Magyar Birkózás.hu

független közösség portál

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
birkózás_960x300_0
birkózás_960x300_4

A verseny támogatói

E-mail Nyomtatás

Versenyünk nem jöhetett volna létre sportszerető támogatók, szponzorok nélkül, akiknek nagyon hálásak vagyunk és köszönjük felajánlásaikat!

Lássuk a támogatói stábot:

 

Szépségversenyünk fővédnöke

Magyar Birkózó SzövetségMagyar Birkózó Szövetség

Sportági szakszövetségünk felkarolta szépségversenyünket, és fővédnökként támogatja annak lebonyolítását mind anyagilag - nyeremények formájában - mind erkölcsileg.

 

 

 

Támogatóink:

Betekints HotelBetekints Wellness és Konferencia Hotel

A Betekints Hotel Veszprém legszebb részén, a Viadukt alatt elterülő völgyben fekszik. A romantikus környezetben működő szálloda komplexum a 2012-es évben elnyerte a "Legjobb wellness szálloda" díjat. Íme a szálloda prospektusa, nézz körül náluk!

 

 

Balatoni BobBalatoni Bob Szabadidőpark

A Balaton északi partjának legnagyobb szabadidőparkja 55 000 m2-en terül el, Balatonfűzfő legszebb erdei területén. A fantasztikus panoráma mellett immár két bobpálya, kalandpark, hintóka, kilátó, erdei játszótér, fitneszpark, paintball, étterem,  éjszakai szórakozóhely és rengeteg élmény várja a száguldás és az önfeledt szórakozás szerelmeseit, legyen az gyermek, felnőtt, vagy nyugdíjas! A szabadidőpark egész évben látogatható.

 

 

Office TeamOffice Team Kft

A 2000 óta működő cég Veszprém belvárosában található. Fő profilja, a fotókidolgozás és igazolványkép készítés, amely mellett esküvői fotózással, illetve notebook és számítógép szervizeléssel is foglalkozik.

 

 

Serpa KalandparkSerpa Kalandpark

A park 2003-ban nyitott meg Balatonfűzfőn a Balatoni bob pálya és a Balaton uszoda tőszomszédságában. Mászótorony, drótkötél csúszda, kalandösvények, íjászpálya várja az extrém kikapcsolódásra vágyókat.

Célunk röviden összefoglalható: természetes mozgásformák, természetes környezetben. Három éves kortól a fizikai aktivitás végéig várjuk a csúszni, mászni, lőni vágyó kedves vendégeinket.

 

 

 

Média támogatónk:

PLTPannon Lapok Társasága

A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. (PLT) Magyarország egyik legnagyobb médiavállalata. Napilapjain kívül ingyenes közéleti és hirdetési hetilapokkal, valamint a napilapok önálló internetes kiadásaival informálja olvasóit.

 

You are here Versenyünk támogatói